sommarrrrvärmee

Blir segt me bloggning idag babes!

Har iaf bara chillat idag, var ute lite snabbt med syrran och Becca förut iaf. Vi hämta o lämna böcker på bibblan. Sen har vi bara solat och chillat. Nu ska jag snart tagga med Becca till henne och hämta pengar, sen åker vi tbx hit. Ikväll blire väl o gå ner o kolla brasan, om de ens e nån här? Annars skapar vi en egen på gården eller firar in våren med glass och frukt eller godis? Mys.

Aja, vi hörs senare ikväll. Puss
<p>tka</p>
<p>sommaaaar</p>
AHAHA bjuder, blev blendad
<p>vjjbn</p>

När de dunkade mitt huvud i stengolvet Kändes det bara riktigt på nåt sätt

Go kväll babes!

Dagen har rullt på trevligt! Skulle ju till stallet men dom svara aldrig så vi åkte till nån billig sak i tumba där man kunde handla mat osv. Vi köpte nån cp läsk , den va inte god men vafan den kostade 3 för 10.. Och så köpte vi calippo shots, fast en annan smak. Den var skitgod och kostade bara 5 kr. mihihi. Sen åkte vi till Nettan och käka och sen gick jag hem. Var hemma och tråkade i typ 4 timmar? Sen kom BajsBecca hit och hon, jag och Saga stack ut och joggade i nån timme typ. Hade shorts på mig för de va 24+ ute. ÅÅÅÅÅ vad jag vill ha sommar. Sen nu sitter jag vid datan och Saga och Becca gör nåt? Standrad kväll för oss. Ikväll blir chill, ska messa med älskling typ. Becca slaggar här. Imorgon äre ju valborg, får se vad jag hittar på? Men aja, nu ska jag göra nått annat. Puss

woppaaa
<p>så bajs</p>
bjkn
ahaa bjuder

AHAHAHAHAHHAHAHA, åh vad jag älskar att jag är så torr.

Mama, I'm Coming Home

Hej!

Pallr inte blogga idag, har bara vart hemma endå. Vi hörs kanske ikväll, annars imorgon. Puss
<p>tjo</p>

De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

Min finaste, min stolthet, min klippa, min solståle, min glädje, min bästavän.

äntligen fredag, och jag är sjuk.

Var fett pepp på fredag, sluta tidigt osv och typ hitta nån rolig att vara med. Men nej självklart vaknar jag med illamående, huvudvärk osv. Så min dag har bestått av att sova, dricka te och kolla på fråga olle dokumentären haha. Och nu kom precis Saga hem med mer till mig, på burk vafan? Stackars barn som är nu deras uppväxt blir ju fan förstörd, mer på tetra och kex är väl standrard för svenska barn på utflycker?

Nu sitter jag iaf och chillar vid datorn, messar med lite olika snubbar. Kvällen blir ju självklart lugn, och imorgon får jag se vad jag gör. Vill träffa Otto my beztiie men han ba svarar inte. Bajs på det. Aja ska ringa han senare.
Vi hörs under kvällen, puss!
<span><span style=
AHAHAH 2 år gammal tror jag.

Mer på burk, vart fan är världen på väg?

mer på burk, vart fan e världen på väg?

Ladies, check the friend zone. You might not know it, but the guy you're looking for is probably there.

Tja darlings!

Kom hem från inspelningen av extra extra för 30 min sen typ. Var fett kul faktiskt, och i slutet fick man goodiebags fulla med te, haha jag och saga tog 16 paket te tror jag? Men det var kul iaf.
Skolan idag var ganska tråkig, var bara där på 2 lektioner sen åkte jag och Beccy och hämta Bellsi. Sen i bp var Wille där, hade saknat honom lite smått så var kul att stöta på honom.

Nu sitter jag och chillar, dricker te haha och chattar med min prins som jag älskar. Aja, vi hörs imorgon. Puss!

bhjk
<p>jk</p>
<p>hhkm</p>

,flkäö
Godmorgon babes!

Ska snart sticka till skolan, Beccas tandställnng cpar så vi ska upp t tandläkaren innan och kolla vad det är.
Kommer bara vara med på 2 lektioner för sen ska jag och Becca åka och hömta belsi och sen blire extra extra! Taggad.

Så blir trögt med bloggningen idag tror jag.
Avslutar med denna bilden, åååh är så sjukt taggad så ni fattar inte.
Puss

woppaaa

Godnatt

Ska plugga lite nu, sen ska jag sova. Vi hörs imorgon.  Puss!


navelpiercing.

-Gjorde det ont?
-Hur gör dom?
-Vad kostar det?
-Var det bra där?
-När får man byta smycke?
-När får du bada med den?
-Hur sköter man den?

Det är dom frågorna jag fått hela dagen av olika snubbar och brudar typ. Så tänkte svara här för pallar inte förklara för halva sverige typ.

1. Ja, det gjorde äckligt ont dom 2 sek hon pressade igenom kanylen och när hon drog ut den så bara smycket blev kvar. Efter gjorde det inte speciellt ont, och nu känns det bara om jag trycker på den.

2. Dom tar som en tång och drar ut huden man ska göra hål i, sen trycker dom igenom kanylen, som har ett hål rakt igenom. När den är igenom huden så sätter dom smycket i kanylen, drar ut kanylen och smycket sitter på plats. Sen skruvar dom på översta kulan och så är det klart.

3. På salong mellan 400 och 1000, hos Oliwia 200.

4. Det var helt okej, det är ju hemma hos henne man tar. Rummet var rökindränkt, stökigt och det satt 2 killar där också. Men man får lägga sig på en brits och sen säger hon typ att man ska ta djupa andetag och sen äre över. Så det var bra. Nackdelarna är att staven är 4 mm för kort(funkar bra endå) och att man inte får några skötselråd. Det är lixom ba hejdå lycka till efter man har tagit.

5. Efter 3 månader

6. om 2 veckor med plåster på, 8-12 veckor utan plåster. Ducha kan man alltid göra.

7. Man tvättar den med mild tvål och ljummet vatten på en tops 2.3 ggr om dagen. Man kan även köpa speciella rengöringsmedel men det är inget måste, tvål och vatten funkar lika bra. Sen kan man sova med den fritt, eller med en steril kompress.

Så bra, nu vet alla. Och eftersom jag bara tog den igår kan jag inte säga så mke om hur den blev, men just nu är den rak och jag är jättenöjd. Puss!

Sen kan jag tillägga att man inte får dricka alkohol på 2 veckor.

<p>gogigb</p>


Becca är söt

Syrran målade Becca med en stinkande maskara i facet och i munnen, becca ville visa upp sig här, så varsegod becca här får du dina 15 min av fame! Ska även medela att becca för tillfället ligger på golvet och rullar som en gris, Hon är ful.
beccas rätta sida

Now you're just somebody that I used to know

Hellu readers!

Nu kom vi precis hem från joggingturen, vi joggade sammanlagt 45 min, sen chillade visd vattnet och gick i 25 min. Var sjukt skönt väder ute, och jag har bättre kondis en jag trodde. Vi ska ut och jogga på fredag också. Daock sger Becca på att springa, hon lät som ett jävla tåg? Saga var bara rolig. Sen när vi var framme vid en aaaas brant backe, påriktigt lika brant som tister på grönans första backe så la vi oss på marke, chillade, tog bilder osv. Sen kommer en kille och springer intervaller upp för backen typ 8 ggr? Asså han var galen på riktigt, backen är typ 35 meter också? Så vi kolla på han ett tag också. Sen plocka vi lite blommor till mamma, för det är tradition. Haha shit va mycket jag skrev om en jogging tur? Nejmen a, hejdå. Puss

<p>jogging nu, gå ner i vikt nästa!</p>
<p>djkdk</p>
<p>dkdnkd</p>
<p>lata</p>
<p>jjjkn</p>
<p>hhjj</p>
<p>hkn</p>
<p>dbdjdj</p>
<p>jjkk</p>
<p>skksna</p>
NEJ VI HAILAR INTEE, VI GÖR EN FJORTIS POSE MEN EFTERSOM VI LIGGER NER SYNS INTE DET.
<p>jjjk</p>
rsyu6y
rfu67i
<a href=


Jag försöker inte flasha magen eller nått sånt, jag kan bara inte springa med linnet nere och tröjan stäng, för då skaver det mot piercingen.

No one looks back on their life and remember the nights they got plenty of sleep

Hellu babes!

Kom precis hem, Becca är med som alltid. I skolan höll ju jag, JOnna och Becca våran lektion. Det gick faktiskt väldigt bra tycker jag.
Efter skolan hoppade jag och Becca på bussen mot bp, och sen hoppade Marissa på den helt random. Så vi snacka lite med henne, sen gick vi till dnken i alvik för jag skulle säga hej till Emmis och Nettan som Marissa skulle träffa. Sen taggade jag och Becca till ICA, köpte hasselnötskräm och mandelmassa. Sen fikade vi på bussen hit, eller a vi åt lite. Sen nu sitter jag och bloggar, syrran och Becca kollar tv och snackar. Vi ska snart ut och springa nån timme. Sen ska jag tvätta naveln, eller så gör jag det innan. Får se. Aja, hörs senare efter löpningen eller under, får se. Vi ska springa vid vattnet och jag ska springa i shorts. Puss!

<p>gjjjjui</p>
<p>hjkll</p>
<p>va? på vilket sätt?</p>
<p>jjjj</p>

extra extra





Woppa, är fett taggad. Om prick en månad är det Ozzy and friends med Älsklingsissa. Och imorgon ska jag, syrran, Beccy och nån av syrrans polare eller mamma gå på inspelningen av extra extra. Blir goodiebag osv. Saga hade tydligen fått biljetter. Fett nice bro.




Ozzy and friends biljetter
<p>Bara en månad kvar nu, såååååå taggad</p>

uppdateee

Jag sitter här vid datorn och Slampan och Saga ligger och bombar min lur med bilder. Vi har pluggat klart så e fett skönt me fritid höhöh. Puss!



Not a day goes by that I don't think of you

Hellu babes!

Kom precis hem till mamii med Beccapekka. Skolan idag var nice, rullade på bra. Vi var ute alla raster som va långa typ, solade lite. Sen gick jag och Becca 20 min innan vi sluta för vi skulle ta piercing. Sen svara hon som skulle ta den fett segt så vi hade as brådis på slutet. Aja, dom blev bra iaf. Raka och fina. Så nu ska jag leka gömma naveln för mamma föralltid, nej men blir inte svårt för visar ju inte magen endå? HAHA. Och nu ska jag och Becca plugga. Har egen lektion imorgon så vi ska göra klart det. Vi hörs under kvällen, puss!

<p>gogigb</p>
<p>bögggg</p>
<p>vhjjk</p>
<p>djsk</p>
<p>calm djeudnuwdbuz</p>
<p>nBsjskjsjsns</p>
<p>jkk</p>
<p>tjo</p>
<p>nzkdjks</p>
<p>skks</p>
<p>tja</p>

fhgrh

Har inte haft tid att blogga senaste dagarna och har inte nu heller, så här får ni bara massa bilder som förklarar dagarna .. typ.. Juste, tar hål i min navel idag typ.

<p>hjkk</p>
<p>jkk</p>
<p>gjkk</p>
<p>fgghj</p>
<p>kksk</p>
<p>tjo stoora ögon</p>
<p>ful</p>
<p>hjkn</p>
<p>jkl</p>
<p>chjm</p>
<p>söt</p>
<p>znzkdolq</p>
<p>va? på vilket sätt?</p>
<p>elda barbie. check</p>
<p>jdjdi</p>
<p>hhhjk</p>

I'm the face that you have to face Mirrored in your stare

Tjenare barnrumpor! Sitter och chillar, halvkollar på kvällen är din. Orkar inte blogga, så får se om det blir flera inlägg ikväll. Imorgon blire ju seg uppdate eftersom jag ska till stallet. Ska hoppa terängbanan en sista gång osv. Sen bye bye bitchar. Missförstå mig rätt, ägarna till stallet är skittrevliga, vissa vuxna och sen Marina. Men resten är hemska, så är det.

Aja, pusshej


skönhetsbubblan

Såg att Kissie hängde ut mig i sin blogg eller vad man nu ska kalla det? Men iaf, hon skrev att hon tycker synd om mig osv. Vill bara förklara för er som läste min kommentar på det inlägget och hittade min blogg hur det faktiskt gick till.

Vi hade inte mycket att säga till om under dom 2 (?) timmar vi spelade in. Eller ja, när vi svarade på frågor fick vi ju säga vad vi ville men dom tog ju absolut inte med allt så våra åsikter framgår inte riktigt. Skriver dom därför nedan.

På bilden Kissie la upp på mig så står jag och snackar om att jag hatar min vikt, kropp osv samtidigt som jag sminkar mig. Vad förmedlar på detta? Jo, i princip att jag är mobbad för att jag är större och försöker kompensera det igenom att sminka mig osv. I själva verket kommer delen när jag snackar om min vikt ifrån när dom frågar oss om vad vi tycker om våra kroppar, och vi svarar. Mitt svar är bara en del av det jag sa, som visades. Sen var det SVT som sa till oss att gå in på datorn, läsa bloggar, åka sparkcykel , sminka oss osv.

Sen är mina åsikter om skönhetoperationer osv att man ska göra det för sin gen skull OM man verkligen vill, men absolut inte för någon annans skull.

Vet att Kissie tyckte synd om mig för att i framtiden kommer folk säga att det är jag som skapat skönhetidealen. Förstår inte riktigt vad hon menade med det så låter det vara. Sen får jag ju bara vara glad att hon valde en bild när jag ser okej ut och inte en när jag ser ut som värsta kossan.

Allt i dehär inlägget handlar inte om vad Kissie skrev, utan mer hur allt gick till osv så alla förstår. Puss.


The Devil is not evil. He's just a fallen angel.

Hellu babes!
Är precis hemkommen från Coop, var och handlade med Mami och syrran. Blev typ bara grönsaker, nyttiga familjen? Ohyes.
Skulle ju egentligen åkt till Jonna och oluggat, men de blir så sent o var tvungen att va hemma ikväll. Så ska bara chilla hemma idag, sen ska vi köpa Ozzy and friends biljetter idag så jag är skitlycklig. Blir jag och Isabel som går och kollar om typ en månad. Hur nice? SKITNICE AS TAGGAD WOPPA. Hörs senare. Puss
Vi blev bjudna på pankakor !
jjj
Och Grekisk mat !
<p>bjkn</p>

Vi handlade mycket grönsker, här ser man hälften
hjjk

they all died in the fire i started.


meet min nya kärlek !

Ska antagligen köpa, om dom finns kvar. Är en tjej som köpt med sig från london och säljer, alltså oanvända. HAHA killerklaackar, 16 cm. Jag är kär i dom.



Nya Jeffrey campbell insp klackar fr England

ponnyakuten

Sitter och checkar massa ponnyakuten avsnitt, så skriver puss och godnatt nu. Hörs under morgondage babes! Puss ♥

Ska köpa till Riffen, om Eddie säger ja.. Köper när jag har pengar haha, rosa häst. woppaaa

okej, inte allt men viiiilll

When We Were Winning

Hellu babes! Glömde bort er och bloggen igår, därav ingen bloggning.
Ni missade iaf inget, var bara i skolan och sen åkte jag hem. För banken var stängd när vi kom dit.

Idag har jag iaf först var i skolan, Vi orienterade i ösrengnet på gympan, mitt ben dog och jag och Hanna sög rätt hårt, eheheh. Sen på No:n hade Rofia och Kowsar sin lektion, dom snacka om Illuminati. Skapade värsta diskutionen haha. Men dom var duktiga. Sen dom andra lektionerna var tråkiga, så a dom skriver jag inte om.

Sen efter skolan taggade jag och Lovisa till Lovisa i bp, kollade på skräckfilm som always där, den här gången såg vi Mirrors 2. SÅÅÅ ÄCKLIG OCH LÄSKIG, VÄRSTA JAG SÄTT. Men aja, sjukt bra var den iaf. Sen runt halv 5 taggade jag hem, första dagen hos mamma på 2 veckor så ska vara hämma ikväll med Saga och mamma.
Imorgon ska jag typ till Jonna och plugga klart våran No sak. Sen tvinga Otto och träffa mig, eller a om han kan. På Söndag blir det sista dagen på Gärtuna innan flytten till nya stallet, så blir att säga hejdå till alla som vart snälla. haha låter som värsta mobboffret men asså vissa vuxna och skitungar i stallet är grymt otrevliga, dryga osv.

Nu ska jag typ käka, så vi hörs senare, om jag orkar. Bloggar aldrig senare fast jag säger det?
Aja, puss.

lyckades fixa lite bilder idag.
llllll
<p>bbbb</p>
<p>jjjj</p>
<p>hhjk<br /></p>
<p>jJk</p>
<p>kkk</p>
<p>hhjj</p>
<p>kkkk</p>
<p>jjjjj</p>
<p>tjaaa <a href=
<p>hej</p>


uguiilhjölhjiokh7df67yuihjöä-lji78p9oknnioiiuioikjuioijguikjhyuhgj

Jag är grym på rubriker, helt kickass!

Men iafg, dagen har rullat på. Beccaäggskalet vatr sjuk men älskling var i skolan, och det är fan ennuuu bättre. HAHA SÅRI ÄGGSKALET. Vi gjorde typ inget spec, vanliga lektioner typ. Vi börja läsa nån jävla animal farm på engelskan , den verkade helt okej men hatar att läsa på engelska egentligen, iaf sånna böcker. Sen på No:n höll några killar i klassen sin lektion , den handlade om mobilens historia. Rätt så intressant faktiskt. På musiken övade vi i gruppen på let it be och på maten kommade vi på film, numb3rs. Den är fett bra.

Sen taggade jag, Hanna , Tonia och nora till bs. Köpte energidricka och tugummi. Sen åkte jag hem, berättade en sak för Hanna också. Fick så grym respons, hon brydde sig verkligen, tack Hanna.

Sen hemma snacka jag fört med min beztii Otto i 33 min, vi snacka helt almännt och om en privat sak.
Var skönt att tala med honom igen, båda suger röv på att höra av sig, eheh. Sen läste jag ut min bok, Lemmys självbiografi. Den var fett bra, men rörigt skriven. Sen käkade jag och pappa och sen chilla jag lite i soffan bara. Sen ringde jag Eddie och vi snacka lite, vi ska byta stall igen till nått bättre. ÄNTLIGEN SLIPPER VI JOBBIGA BITCHAR. WEHOOOO. Vi snacka även lite om typ att vi ska måla ett rosa hinder med glitter på , woppaaaa. Sen har jag bara chillat vid datorn.

Imorgon kommer det några till oss och föreläser första lektinen, blir väl, hmn intressant. Nej det blir det inte. Men aja ska försöka plugga nu, sen försöka blogga mer. Puss.

HAR INGA BILDER, SÅRI FOLKET.

Courage is not having the strength to go on, it's going on when you don't have strength

En dag ska jag stå på egna ben, berätta för alla, låta folk veta. Komma över det, men idag är inte den dagen, inte imorgon heller. Det kommer när jag är redo, så sluta tjata och låt mig ta det i min takt. För för mig är den en stor sak, även fast den är fjuttig för er.

<p>tja osminkad sliten o blött hår</p>

but the time runs out, and i see you fade away. So it's time for me to say, I love you.

Hellu darlings.

Är på depphumör as hell, är så sjukt bra på att krångla till saker osv. Så a har ingen lust till någon ting just nu. Otto läser du här får du gärna ringa om du vill, får inte tag på dig.

Okej, det löste sig . Allt bra men Otto ring endå om du vill du svarar fortfarande inte, o svarar intr jag fuckar luren.

Hänt idag då? Skola som vanligt, hände inget spec alls där. Sen tagagde jag till bp och mötte upp Beccyyyy, vi åkte och hämta Bellsi på dagis. Sen var jag där i typ 1 timme sen åkte jag hem. Tog 2 timmar fast de ska ta 1? Sl suger. Hemma har jag käkat me pappa, och nu chillar jag. Chattar med prinsen min. Och lyssnar på musik. Just gotta löööv it just nu lixom . Just nu är jag så lycklig jag blir. Har allt jag behöver, Gustav heter han.

Kvällen blir lugn, ska lääääsa klart Lemmys självbiografi, löv it.
Sen tvinga älskling att sova 11 så han orkar skolan imorgon, snäll flickvän ohyes. Sen ska jag sova runt 11. Imorgon ska jag antagligen träffa Isabel , mys. Men vi hörs under kvällen, puss.

HAR INGA BILDER FRÅN DAGEN ALLS FÖR LUREN KNULLAR SÅ KAN INTE LADDA UPP DOM. NI FÅR EN GAMMAL PÅ MIG, OCH SAGA MY SISTA FROM THE SMAE MOTHER.

skyypeeee me Bögis

Sitter och snackar skypeee med Tjääärnääääld. Han äter godis och suktar miiiig, HAHAH GICK SKIT ME PLUGGANDET MIN HJÄRNA E EN RÖRA. så vi hörs, puss..


you got a sexy shakeee

Hellu babes!

Sitter och pluggar skiten ur mig. Så blir nog dålig uppdate under kvällen, skolan var iaf nice. Kul o träffa alla igen fast Gurra inte var där, bajs på det.
Vi hade chill lektioner, sen sluta vi typ kvart över 2.

tog tväris hem med Tonisen och Hanna, och sen dess har jag bara pluggat. Eller okej käkad middag också. Men ska fortsätta plugga nu, kanske kanske kanske hörs senare.
Puss.


Har inga bilder från dagen, så fick bli en gammal från i vintras

sov gotttttt

Ska data kudden nu, ska ju upp vid 6 imorgon. Vi hörs kanske under imorgondagen, annars imorgon kväll.
Puss

ska köpa, muuums

Jag och slampan tar ju typ kanske i veckan. Sen när den läkt o så ska jag beställa dom här, gash älskar dom :')

Dollar!
Svamp Bob
Hjärta med vingar
Rosa kanin
Navelpiercing
BITCH
Navelpiercing
Finns massa mer men pallar ej ladda upp alla jag vill haaaa

vad du är soet min kära lilla pony vad du soet min kära lilla hezt

Marina skicka lite bilder från när vi badade med heztarna i vattenpölen idag, man ser hur stor den är på bilderna och då e det inte ens halva, haha ! Fick dock inga bilder på Jojje, men enjoy.
sksk
<p>ndjdn</p>
<p>zkdj</p>

<p>dbn</p>
<p>bsjs</p>

Jag tycker dom är kul iaf

perfekt kan jag vara med alla andra, med dig kan jag vara mig själv

Han har miljoner olika platser att va på, men ändå väljer han att vara hos mig..

Har tråkigt så bloggar om lovet iaf, kommer dock inte ihåg allt jag gjort haha.


Onsdag: Jag och Slampan träffade Hanna, vi gjorde pannkakor, kollade på hur många lingon finns i värden osv. Chillade helt enkelt. Sen åkte vi till bp och mötte upp Brownie och Gustav och jag fick mitt sl kort han hade. Sen taggade jag och Becca till henne och slaggade, vi gjorde inget spec på kvällen. Var helt okej kul.
Torsdag: Vaknade hos Becca, vi städade hennes lägenhet för 200 kr var, haha sjukt värt. Ska ta hål i naveln för pengarna tror jag. Sen åkte jag till Alvik och mötte upp Issa. Vi typ köpte påskmust och chillade vid bryggan, sen runt 4 mötte vi några killar, Emmis, Nettan och Amanda. Sjukt gullig och snäll var Amanda. Sen kom Karin, ocksåå skitsnäll. Trodde hon var bitch men gud gulligare brud finns typ inte haha. Sen taggade alla vi till Saga, lite senare kom det flera snubbar. Sen kom Noelle och Moa och jag och Noelle taggade och köpte en sak i åkeshov. Sen hos Saga chillade vi hela kvällen, var inge krök eller nått. Taggade hem runt 12.
Fredag: Var och tog HPV sprutan, gaaash vad ont den gjorde. Fyfan när hon spruta in vätskan dog jag på riktigt och jag gillar endå sprutor, älskar blodprov haha. Sen rullade jag vidare till Jonna, vi förberedde våran lektion vi ska hålla i veckan. Vi kom ganska lång och det blev bra så det är ju chill. Vi måste bara fixa resten nån dag, typ imorgon asså Måndag. Sen åkte jag hem och käkade med pappa, sen kolla vi tv och åt lite godis.
Lördag: Var hemma halva dagen och läste ut en bok jag fått låna av Jonna. Sen ringde Nettan och vi bestämde att jag skulle dit. Så käkade, fixade mig osv och sen taggade jag dit. Vi kollade tv sen skulle vi ut och då såg vi Noelle så hon joina oss. Vi var ute typ 30 min och chilla , sen blev det kallt så vi gick till Nettan. Där kollade vi fråga olle dokumentären, skitäckligt dom hade sex i armhålor osv. Sen taggade Noelle vid typ 11, då chillade jag och Nettan med datorn , sen somna vi typ 2?
Idag: Idag har jag vart i stallet som varej söndag. Riff var fett snel idag så vi typ kunde rida normalt. Vi hoppade lite ute och fick in fett fina språng, sen badade vi i en enorm vattenpöl typ. Eller riff badade med mig på ryggen, han hade skitkul. Jojje gjorde samma med Nettan och han var också happyy. Sen körde jag och Riff rodeo. Ett bocksprång varannat galoppsprång klämde han in i full galopp. Aja, var en riktigt åktur och sjukt kul eftersom jag aldrig åker av när han gör det. Haha, åker av i typ skritt när han e lugn men inte i rodeo? Skumt. Sen lät jag honom trava 2 km tills han blev trött för att göra av med energi. Jojje skrittade då. Sen lämna vi bajskorvarna i hagen och käkade. Sen åkte vi hem. Här hemma har jag duchat, läst och käkat. Nu sitter jag och lyssnar på musik, chattar, messar osv. Ikväll ska jag sova tidigt eftersom helvetet börjar imorgon, nej men blir kul att träffa alla kompisar och min älskling. Ska ge han fetase pussen, woppaaa.
Vi hörs senare. Om nån läste alt är den galen, haha.
<p>kkk</p>
<p>min pojkvän är underbar</p>

Dom enda bilderna från dessa dagar, pallar ej förklara sammanhanget.

fjoföl

Bloggpause tills imorgon, orkar inte skriva om dagarna jag inte skrivit5 om för har gjort så mke. Börjar imorgon igen, Puss

no blogging

blir ingen bloggning förns imorgon. är hos Saga o orkar nt mobilblogga puss

Morsning korsning !

Somnade aldrig när jag sa att jag skulle igår, var vaken till halv 3.. Så är lite förvånad över att jag är vaken nu faktiskt. Aja, har precis duchat och nu ligger jag i min lila mjikosdress och bloggar. Bajskorven är i duchen och ja, duchar helt enkelt. Sen lite senare kommer Hanna hit, så får vi se vad vi hittar på! Vill ut men endå inte..

Aja, vi hörs senare. Puss

har alltid undrat hur lång rubrik man kan ha. Hur många täcken kan jag sätta här innan det säger stopp? Borde det inte ta slut nu? Nu bör det ju iaf det. Nehe, då fortsätter jag. Kanske inte finns någon gräns. Häftigt då kan man skriva inlägget här o

..och rubriken här. Funderar på att sova nu iaf, känner hur ögonen faller ihop mer och mer lixom. Ja, så får det bli. Date med kudden och sängen hela natten, sköööönt. Becca sussar redan sött , hon somna på golvet . Hon ser ut som en korv när hon sover om ni undrar. Nu ska jag sova. Godnatt puss.

Becca right now. Likheten är slående.

FATTAR INTE VARFÖR JAG LÄGGER UT DETTA. MEN AJA BJUDER HAHAHHA

Folk som kan räkna borde veta att sex inte kommer först.

Hellu snyggingar! Skriver om både idag och igår lite mer detaljerat nu.

Idag :Dagen har varit fett rörig, vart runt minst halva sverige känns det som. Nej men hela bromma iaf. Jag och Becca tågluffade till hässelby i väntan på Eric, sen när han kom gick vi en promenad i blackeberg och kollade var dom spelade in låt den rätte komma in. Sen hamnade vi på en lekpark, inte helt otippat haha så typiskt oss. Vi lekte där typ ett tag sen rullade vi mot brommaplan och mötte upp Malin i Bp och rullade mot bromma blocks. Var där ett tag och chillade , lekte på barn lekplatsen osv. Sen taggade vi hem hit, t min fader alltså. Satt och kollade tv, snckade, lyssna på musik osv. Hängde helt allmänt alltså. Sen för 2 timmar sen taggade Malin och för en timme sen Eric. Nu sitter jag och Becca och chillar galet och har precis vart och slängt sopor, innan det käkade vi. Ikväll blire att chilla hemma med typ nån film? Vill se the grudge tror jag.

Igår: Var ju med pappa ute och gick först, sen var ju jag och Nettan här ett tag. Sen åkte vi till henne och käkade, chillade osv. Vid typ 8 rullade vi mot Saga, en kompis och inte min syrra alltså. Där vare lite folk och vi typ chillade. Halvkrök typ?
Sen runt halv 12 kom vi hem. Inte så sent men vi ville sooova. Sen vaknade vi imorse och fixa oss osv, sen vet ni vad jag gjort idag redan.


Dagens bilder  :
hkju
<p>jhk</p>
<p>chkn</p>
<p>jjk</p>
<p>djdjdkdk</p>
<p>jsjsi</p>
<p>jsjka</p>
<p>jdjdudk</p>
<p>gjn</p>

Bilder från igår:
älskar dig :*
<p>tja osminkad sliten o blött hår</p>
<p>lalalalla</p>
<p>hohohi hihaiaj</p>
<p>jj</p>
<p>aaa</p>
<p>a hej</p>
<p>rbbjb</p>
<p>jnhn</p>
<p>eee fezt så ere</p>
<p>-//-</p>
<p>jsjd</p>
<p>huj</p>
<p>hyj</p>
<p>hh</p>
Tja bildbomb?

heeelt död

Hellu babes! Vaknade för nån timme sen, fixade mig osv. Nu sittrr jag på tuben med slampis och ska iväg o möta upp eric i åkeshov. Får se vad vi ska hitta på. Ikväll slaggar becca hos mig. Hörs under dagen. Puss

heeelt död

Hellu babes! Vaknade för nån timme sen, fixade mig osv. Nu sittrr jag på tuben med slampis och ska iväg o möta upp eric i åkeshov. Får se vad vi ska hitta på. Ikväll slaggar becca hos mig. Hörs under dagen. Puss

@bussen

tja babes, sitter på bussen hem med Nettan, vart ute me lite pepole för Saga fyllde 14 så vi fira henne. Var lite chill halft krök. VAr sjukt kul iaf, men imorgin blire träffa Eric o becca . Vi hörs. puss

They say that if you love someone, let them go to see if they come back. But let's face it, if you really love them, you're not letting them go.

Tjena sexypepole ! Sitter här med Nettan bettan och chillar galet in ma bed, eller a hon dansar på golvet ? Hon kom precis hit och vi ska chilla lite sen taggar vi ut, får se vad vi hittar på, blir väl nått chill. Becca slaggar här imorgon istället, hon skulle kommit så sent så pappa sa nej.. Men slaggar hon Nettan istället. Idag har jag och pappa gått en promenad och vart nyttiga, sen klätttra vi upp för hammarbybacken wihooo värsta utsikten. Men nu ska nettan gästblogga typ ? Så puss vi hörs !

HAHAHAHHAHAHAH DÖR PÅ RIKTIGT
<p>bliggbild<br /></p>
<p>-//-</p>


There's nothing more attractive than confidence, once you see your own beauty, so will everyone else.

Hellu babes ! Har varit super stressig dag så har inte kunnat använda datorn förens nu. Vaknade vid 10 och började städa och fixa mig på en gång. Sen kom mina kusiner, min faster, hennes kille, farmor , min farbror, hans tjej o deras ungar. Vi var 13 pers som käkade påsklunch, var fett stökigt runt bordet osv men det var fett gott. Var dock så trött så blev mätt efter 3 tuggor, hade migrän inatt så sov bara 3 timmar typ.
Sen vid 4 kom Nettan, och då hoppade jag, Carina, Jeppe och Nettan in i bilen och rullade iväg mot stallet. Riff var riktigt fin och sammarbetsvillig idag, inte så pigg som han brukar för han hade blivit riden under veckan. Var riktigt skönt att kunna rida honom på volten i trav utan att känna att han drog iväg med mig varannat steg. Hoppade några skutt både på banan och i skogen också. Han hoppade fint men jag hängde inte riktig med i alla språng. Sen red Carina och Jeppe Riff och det såg riktigtr bra ut, han fjamsa lite i galoppen med Jeppe men annars skötte han sig.
Jag hoppade även upp på Jojje och skrittade honom lite på en volt, han lyssnade super och gick i en stadig och fin form, Nettan lekte ridlärare. För henne och Jojje gick det också super, men det gör det alltid, hon rider honom riktigt bra nu för tiden faktiskt.
Sen runt halv 7 åkte vi hem och jag la mig i badet och sen käkade jag godis. Nu sitter jag och chattar, messar och lyssnar på musik. Juste, har ju glömt att säga att jag har fått min prins tillbaka igen, Gurra även fast du antagligen inte läser dethär älskar jag dig massor.
Imorgon blire att hitta på nått på fdagen eller plugga, sen kommer anatgligen Slampis Grisson hit och slaggar, mysigt standardhäng. Ska försöka fixa nån dricka , ska tigga pengar av dadii så vi kan mysa vid vattnet. Men vi hörs senare, puss !

Cheka in







Sanna dööööööda mig inte. PUSSPUSS. / .......

Brotip

Suicide is not cowardly. Do you wanna know what's cowardly? Treating someone so badly that they want to end their life.

Hello babes !

Ligger i sängen och messar med älskling, och typ dör.
Mitt i maten börja jag må skitilla så a är helt död nu och vill spy. fast de börjar gå över.

Idag har jag bara chillat hemma , haha nolife nej men sånna dagar är också sköna ibland, right?
Imorgon blire påsklunch med släkten på pappas sida, sen åker jag , moster, kusin och Nettan till stallet, ska typ hoppa eller nått.
Men vi hörs kanske senare, pussen.



Hiss & Diss

Har sovit och chillat hela dagen, så börjar blogga först nu.
Lovade ju hiss och diss så här kommer den.


Dom här skorna, ååååh älskar dom. Tänk er dom, shorts och typ ett snyggt linne i sommar? MUMS. Ska övertala pappa att få beställa.
Skoletter, Lucia3

Vädret- Är ju typ sommar ute? Superhärligt att inte behöva frysa.

Killar som vågar- Alltså killar som vågar säga hur dom känner, att dom mår dåligt osv.


"Killar ska vara längre en tjejer" - Hatar det ordspråket eller vad man ska kalla det ? Säger man att man inte går på utseendet bör man inte gå på längden heller? Skärp er brudar, längden gör inte en kille. Insidan gör.

Folk som säger att det är skitenkelt att rida- Hey, har ni ens suttit på en häst? Hoppa upp på min, ni ligger på marken inom 5 min.

Idelen vi har. - Tjejer ska vara smala som pinnar, killar ska vara vältränade osv. ALLA SKA FAN FÅ SE UT HUR DOM VILL.?

Kommer inte på nåt mer nu, hörs senare. Puss.

pallade inte uppdatera idag, men kör ett test så ni får nåt o läsa

1. Ditt fullständiga namn? - Sanna Marja Linnea Håkansson
2. Korrekt ålder? - 14. 98-01-21
3. Längd? - 159.4 cm. dock slutat växa
4. Vikt? - spelar det roll, privat.
5. Smeknamn?  sannapannalingonsaklle, blondie, barbie, cp, massa meer
6. Vart -bor du? - blåsut, alvik

7. Vad gör du på fritiden? - Vänner, någon gång ibland plugg men det ska vi ändra på.. Ska få minst C i alla ämnen
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - knubbig,svart hår typ, stora melerande ögon
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - mina lår eller ögon, har hatkärlek på ögonen
10. Vad är du mest nöjd med? - håret
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - störd
12. Vad vill du jobba som äldre? - psykolog
13. Hårfärg? - brun-Svart..
14. Ögonfärg? - melerande, 
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - hm. Jag har universums finaste kille
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Njaa, man ska vara nöjd med sitt utseende. Men det är inte lätt när alla trampar på en pga av att de inte tycker man ser bra ut.
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - för mycket
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Hårborste.
19. Någon vana? - åka till skolan.
20. Lyckotal? - 12

Specielltvänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? - Slampis grisson
22. Hur många nära vänner har du? - 2-3, har ju fler nära vänner men bara 2-3 jag kan lita på till 100%
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - njaa
24. Vet många personer vem du är? - ja, skulle vilja säga det faktisdkt
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Haha vet inte.. antagligen.. har bråkat med typ alla?

26. När var du senast med någon kompis? - igår bror
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Absolut inte
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - slampis grisson
29. Vem sov senast hos dig? - slampis grisson

Romantik:


30. Vill du ha ett förhållande? - aa!
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - spelar ingen roll, ålder är bara en siffra typ
32. Är du kär? - Som fan.
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - antagligen.
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - ja.
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Så länge det känns bra osv.
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? Verkligen inte. Insidan räknas.
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Jaa?
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - ja, är ju det?
39. I din klass? - om jag var kär så ja


Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? - Vem har inte? 
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - ja
45. Har du pussat den du tycker om? - nej, emn det ska jag
46. Har du pussat någon inför folk? - Ja
47. Kysst någon inför folk? - Ja
48. Hånglat inför folk? - aa
49. Vem var ditt första hångel? - Calleee
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - 1. Är ingen jävla tjej som hånglar med alla hon ser om ni tror det.
51. Vem är ditt bästa strul? - Fredrik, eheheh eller a han var bäst på att strula
52. Och vem är ditt senaste? Kribba
53. Ditt snyggaste hångel? Kribba eller Fredrik, sen Calle
54. Skäms du över att hångla inför folk? - Nej, fast tycker det är lite äckligt
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - alltid, varje dag
56. Vill du ha sex - absolut
57. Vill du ha med någon du gillar eller går det med vemsomhelst? - Dum fråga? Någon jag gillar såklart. 
58. Hur gammal vill du vara första gången? - var 13
59. - - -
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja,
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - ja.


Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - ja

63. Har du någon allergi? - Pollen tror vi.

64. Vad tänker du på innan du somnar? - Den jag gillar

65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? -"undra om han är snäll" tyyyyp. 

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Att någon tycker om mig.:)
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Mysig kväll med killen :)
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - båda
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? -hela tiden HAHa :)

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -

Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - 13
75. Vänskap eller förhållande? - Ett förhållande kan man faktiskt klara sig utan, men inte vänskap! så Vänskap..
76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - fulaste killen i stan med finast personlighet
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - Underkläder 
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 8, åh, saknar att vara liten.

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - tror inte de, men skulle gärna vilja testa men det  skulle kännas lite konstigt.
81. Isåfall vem då? - Otto eller Gurra, få höra all skit dom får höra
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - runka, lätt
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Nej. euw.
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Ja.
85. Kunna sova ute på vintern? - vill testa. men skulle nog bli kallt :p

86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - findland
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Absolut inte..

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej
89. Vad klär du dig i oftast? - naken
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - njaa
91. Klär du dig dyrt? - i don't care. Jag köper det jag tycker är snyggt.

92. Vad kör du på: Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? - min egen stil.

Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - nää
94. Haft sex? - nä
95. Fått en kram av en helt okänd? - nej
96. Ringt någon? - Ja
97. Blivit uppringd? - Ja
98. Funnit kärleken? - ja. 
99. Kollat på google? - Ja

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - 5 år

 

 

Kvällens sötaste , roligaste, bästa, finaste personlighet, värd att se upp till , snyggaste

La till 2 kategorier höhöh, skulle egentligen lagt upp för en timme sen men har pluggat.
Hiss/Diss blir imorgon.

Kvällens Sötaste :

Sanna Lidström.
Känner henne knappt, men hon är riktigt snäll det lilla vi snackat, vill gärna lära känna henne.
Grymt söt är hon också.
Vad jag vet är hon singel så haffa killar, Snna Lidstöm på facebook.

Kvällens roligaste:
<p>bloggbils</p>
Beccy grisson.
My bestieee, men hon är så jävla tråkig så det blir roligt. Känner faktiskt ingen roligare en henne, våran humor slår allt. Gul humor ftw. Enda nakdelen är att hon hejar på A.I.K ..

Kvällens bästa:

Jonna Bimer.
Även fast hon är dum och dissar mig så är hon värd platsen som kvällens bästa.
Hon är riktigt snäll, snygg osv . Hon finns alltid typ, vågar vara sig själv och är alltid ärlig.

Kvällens finaste personlighet:

Matilda Alsterman.
Saknar dig min bebis.
Hon har en jättefin personlighet, är sjukt rolig, snygg osv. Förut när vi hade bra kontakt fanns hon alltid där och man kan verkligen vara sig själv med henne.

Kvällen förebild/värd att se upp till.

Eddie Lindal.
Det finns en anledning till varför jag valde dendär bilden, för den är Eddie till 100 %.
Sminkad, festandes, sig själv. Han visar att man ska vara sig själv och inte ändra på sig oavsätt vad folk säger. Han kör sitt eget race och skiter i andra, han är bara 20 år men endå så går han ut med smink, klackar, tjejkläder. tt han bli kalald bög osv? Han bryr sig inte. Och det är folk dåloga på nu för tiden, att vara sig själva. Så jag tycker man ska se upp honom och andra som vågar.
Och ni som undrar, nej han är inte bög. Han har en tjej, och dom har sex och 'r förlovade mihihiiihi.

Kvällens snyggaste:

Hanna Hjort.
En av dom snyggaste jag känner, helt underbar brud.
Rolig som fan är hon också. Henne får ni dock inte haffa, hon är min. Men adda gärna henns facebook och lär känna en av värdens bästa människor.

Och ja, jag valde bara folk jag är med förutom Sanna då, men det är för jag måste känna personen för och veta personlighet osv.
Och sen råkar jag ha snyggaaaa kompisar också.
Puss.

Jag tänkte på alla drömmar man drömt, som en efter en har tagit slut

Hellu babes !

Dagen har varit fett chill, först utväcklingssamtal vid 8, var godkänd i allt och typ bäst så det var ju bra.
Sen taggade jag till bp och mötte upp Elin, vi åkte ut till Fridakorven och Cayla, oherregud vad vi har skrattat :')
Frida var rätt jobbig idag, hon var inte så frammåt och ville inte riktigt ta stöd, gled undan för skänkeln hela tiden.
Fast i traven var hon rätt fint, så det var ju bra.
Jobbade henne mest på volten, eftersom hon är så stel och ska bli mjukare osv.

Sen åkte i hem, och nu sitter jag hemma och har precis tagit ur linserna, haaaaatar dom ååååh.
Sen har mamma opererat ögon idag så hon är hög på allt smärtstillande, HAHAHAHAHHA hon är skitful.
Men a, ska ägna kvällen åt att lyssna på musik och chilla, är helt däckad.
Somnade direkt efter stallet, och är redan trött igen?
feels bra.

Men tänkte göra en hiss/diss och en kvällens så a hörs snart.
Puss !

my ponie är ful ,
Frida var skeptiskt till att vara med på bild, förstår det med den magen. HAHAHA fettobebissuris.

<p>bloggbild</p>
lunchmyyys

<p>bloggbid</p>
me like it, dock från igår

<p>bloggbils</p>
jag och bajskorven, dock igår


me, myself and I

Kör 14 fakta om mig själv.

1. Jag lyckas alltid hamna i bråk med nya människor, alltid.

2. Jag kan inte tänka mig ett liv utan hästar och djur.

3. Jag suger på att städa/hålla ordning.

4. Jag har fobi för skitiga saker, asså när det är smutsigt.

5. Det jag vill mest just nu är att ta tungpiercing.

6. Jag är bäst.

7. Jag har glasögon och linser.

8. Jag har ridit i 9 år men får endå inte alla hästar i form osv.

9. Jag är väldigt bra på att organisera saker och ta hand om mig sjäv.

10. Jag är bara 14 år men har endå gått egenom helvetet flera gånger.

11. Jag har haft 16 killar på ett år.

12. Jag älskar min familj.

13. Becca är en slampa, för hon låter folk pussa på henne.

14. Jag är fjorton år

I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv men jag kommer inte längre utan din hjälp

Hellu babes, hade ej internet igår typ så kunde inte blogga.

Var iaf i skolan först, as always . Sen taggade jag och becca till oss och hämta kläder sen slagga vi hos henne på Ekerö. Var mysigt.
Sen idag så bakade vi och typ chillade ute tills jag fick as brådis och skulle till optikern, där kollad jag hur linserna sitter och dom satt bra och sen taggade jag hem.

Och nu sitter jag hemma och chillar, läser och lyssnar på musik, eller a KENT och dom är bästa musiken.
Och om ni ej fattar varför jag vart hemma idag osv äre för jag har LOOOOOOOOOOV weeehoo.

Men nu ska jag göra lite mysiga saker, nej ska pugga faktiskt.
Imorgon kl 8 har jag utväcklingsamtal.. åååh vad bra den sovmorgonen gick, ehm not. Och sen på dan träffa becca och belisssssss min bebis.
Hörs senare.
Puss


<p>soeta</p>
<p>bloggbuiild</p>
<p>green eyes never lies..</p>
OCH NEJ, DET ÄR INTE SNOR DET ÄR SMUTS PÅ KAERAN SOM HAMNA SÅDÄR.
<p>tjo bloggbild</p>

hur långt man en har kommit, är det alltid längre kvar

och alla dom 999 saker jag sa att jag aldrig skulle göra vägs upp av dom 999 värre sakerna jag gjorde

Bloggar lite snabbt om dagen.

Var först i skolan, det var chill fast hade 2 prov och dom gick skit..
Sen åkte jag och Beccy till stallet och jag red Frida igen , hon var ganska uppe bland målnen och villöe inte söka stöd på bettet men är nöjd endå, sen kom hingsten coh då blev frida fin helt plötsligt? HAHA flirtmode activated men han ignorera henne , han är snyggaste häst jag någonsin sätt.

Sen tagga jag hem, och har precis käkat, ska snart fixa mig sen typ chilla eller nåååt, behöver ej plugga idag så det är skönt.
Men vi hörs kanske ikväll , annars imorgon. Puss !

cibisen ville vara med på bild
cibisen ville joina mina egopicsss
<p>frida måste ju vara universums sötaste men jobbigaste häst assåå, såå inte framme för skänkeln och sen när romeo kommer blir hon superfin? lortig var hon också.. märker iaf inte av hennes ålder :p</p>
frida var söt som vanligt, åååå söto.

999

Gash bästa på länge, älskart.



You can't buy love because when it's real, it's priceless.

Såri för dplig bloggning, men mittt internet på luren tog typ slut i fredags för fredrik the bajskorv spelar upp det på travian och delar det med alla, men nu äre ny månad så nu har jag fått nytt. Och sen har helgen vart galen så har inte hunnit, vart hemma efter 9 varje dag och då ficka jag ej vara vid datan plus becca va här-

Men iaf, fredag var flippad, vet inte allt jag och Beccy gjorde assåå vi var seriöst runt hela stockholm typ..
Igår var vi först och kollade på 2 shettisar som vi ska börja sköta, sen var vi ute på ekerö och jag red min älskade ponny :') Arbetade henne lösgörande på volten, i början var hon sur men sen kom formen och hon blev superfin :) Ska börja sköta henne också, möhöhöhö.
Sen ååkte vi till Marcus och käka tacos sen åkte vi hit och slaggade , jag och beccy assååå.

Sen idag var vi i stallet, jag Nettan och Beccyy o Fatima, fyfan Riff var galen på riktigt.
Han stog på bakbenen varje gång jag la till skänkeln, bockade och körde rodeo. Sen skenade han lite också, så var inte kul alls i stallet.
Sen kom jag hem och duchade osv, sen kom Otto hit ch vi chillade galet i en timme sen kom hans pappa och hämta dom, snabbvisit lixom.
Och nu sitter jag och chillar, chattar och dunkar hårdrock.

Imorgon blire skolan sen en emlig sak. Vi hörs , puss.

hoppas på det bästa nu då..

,

RSS 2.0